STORES Administratie Programma (SAP)

11 maart 2020

De STORES (Scintilla's Trading Organisation for Reduced priced Electronics and Study needs) gebruikte tot recent een verkoopprogramma dat alleen kon werken op een Windows XP omgeving, welke uiteraard al een tijd niet meer officieel ondersteund werd. Deze omgeving was alleen beschikbaar binnen de STORES, en het zoeken van producten door klanten op de website was hierdoor bijzonder onhandig.

Om dit op te lossen heeft Drenso een compleet verkoopprogramma op maat ontworpen, waarin alle gebruikte functionaliteit van het oude programma te vinden is en de oude tekortkomingen direct zijn opgelost. Het nieuwe systeem draait vanuit de browser, waardoor het op ieder modern apparaat direct te gebruiken is. Ook voor klanten is er een nieuwe productomgeving opgeleverd, en de complete look & feel van bijvoorbeeld de bonnen en facturen zijn gemoderniseerd. Met het nieuwe systeem kan de STORES weer efficient opereren.

De STORES verkoopt voornamelijk artikelen gerelateerd aan de technische studies op de Universiteit Twente, gedurende de lunchpauze. Er is momenteel geen webshop, maar het is altijd mogelijk om langs te gaan om de inkopen te doen. De website is te vinden op https://www.stores.utwente.nl.

 -